Localització de persones

· Temes
Autors

La necessitat de localitzar a persones o bens, adquireix una gran transcendència els nostres dies, ja que, l’explosió demogràfica de les ciutats, cada vegada ho dificulta més.

Som una agencia de detectives PAGÈS & GASSÓ, S.L., que recolzem professionalment  a totes les persones físiques o jurídiques, que tinguin aquests tipus de necessitats.

Comptem amb els recursos metodològics, para efectuar el nostre treball i entregar resultats, en un temps considerablement ràpids.

 En ocasions,  per localitzar una persona, potser hi hauria prou con saber email o el seu perfil de Facebook, però a vegades, la informació que necessitem no la trobem tan fàcilment, i es per això, que la nostra agencia de detectives PAGÈS & GASSÓ, S.L., treballa para la cerca i localització de persones,  i a través de gestiones especialitzades, podem  aconseguir el domicili particular i laboral de la persona ha localitzar.
En Internet, hi han programes gratis per el ordenador o pàgines web que asseguren ajuden a espiar a las persones, però la veritat es que els seus mètodes són molt precaris i en ocasions solen ser mentires.

Les principals causes del perquè localitzar a una persona son:
– Econòmiques
– Problemes personals
– Problemes familiars
– Testamentaries

Avui en dia, els avanços tecnològics fan possible que l’accés a altres serveis de tecnologia i comunicació que s’han aconseguit a través de els mòbils i  telèfons con GPS, es pugui conèixer la ubicació exacta o més propera en la que es troba i ubica una persona. De totes maneres hi ha que considerar la figura del detectiu privat como un mitja legal para accedir a aquests sistemes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: